KAKAV POVRATAK

Modrić na naslovnicama novina: 'Luka se vratio! Čudesan oporavak za momčad koja je pobijedila rat'

AS
05.10.2022.
u 09:55

37-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije i zamjenik Benzeme u Realu, u rekordnom roku se vratio na travnjak i kandidira za večerašnji susret od 21 sat na Bernabeu.

Iako su španjolski mediji predviđali da će Luka Modrić izostati s tri ili četiri utakmice madridskog Reala, stižu sjajne vijesti. Čitani i poznati dnevnik AS otkrio je vijesti da se Modrić vrlo brzo oporavio i da će konkurirati za večerašnju utakmicu u Ligi prvaka protiv ukrajinskog Šahtara. 

Modrić se našao na udarnoj stranici AS-a dok ga još jedne novine ABC stavljaju u prvi sastav, no madridski list je oprezniji i tvrde da će početi utakmicu s klupe za pričuve. 

 

 

- Modrić je dao sve od sebe kako bi se oporavio puno prije od navedenog roka da pomogne Realu - donosi poznat list veliku vijest o neočekivanom povratku donosi preko naslovnice uz naslov: 'Modrić se vraća, Madrid je nasmiješen'.

 

 

Dodaju da Real igra protiv ukrajinske momčadi koja je pobijedila rat, igraju u skrpanom sastavu kojeg predvode naš trener Igor Jovićević i hrvatski veznjak Neven Đurasek odnosno Traore iz Burkine Faso. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije