ČEKAJU SE NOVOSTI

Modrić morao izaći s terena zbog ozljede nakon sjajne utakmice, u Realu zabrinuti

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
26.11.2023.
u 21:16

Navijače Real Madrida je zastrašila Modrićeva ozljeda. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 14. kolu La Lige 3-0 protiv Cadiza, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) počeo je utakmicu od prve minute i asistirao gol Rodrygu povećanje vodstva na 2:0.

Brazilac je bio prvo ime utakmice, a nastavio je sjajnu formu. Nakon slabije forme na početku sezone i dugog golgeterskog posta, Rodrygo je ušao u odličnu formu i u zadnje tri utakmice zabio pet golova uz četiri asistencije za "kraljevski klub". 

Real je poveo u 14. minuti nakon prekrasne individualne akcije Rodryga. Prošetao se kroz protivničku obranu i zabio u gornji kut. Do poluvremena nije bilo promjene rezultata, a drugi je gol Rodrygo zabio u 64. minuti.

Modrić je odigrao jednostavno dodavanje za Brazilca, koji je ponovno pokazao sjajnu individualnu kvalitetu i zabio za 2:0.  Konačnih 3:0 postavio je Jude Bellingham u 74. minuti utakmice. Modrićevu asistenciju i Rodrygov gol za 2:0 pogledajte OVDJE

Osim asistencije, Luka je generalno odigrao sjajnu utakmicu. Kreirao je dvije velike prilike, uputio tri ključna dodavanja, imao dva uspješna driblinga te uputio tri točne duge lopte.

 

Navijače Real Madrida je, međutim, zastrašila Modrićeva ozljeda. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos. Radi se o ozljedi mišića, a njegovo pravo stanje saznat će se u narednim danima.

Real se pobjedom vratio na vrh La Lige s 35 bodova u 14 utakmica, s utakmicom više od Girone koja u kasnijem terminu igra protiv Atletico Madrida.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?