IZBOR

Modrić među najspremnijim sportašima na svijetu

Igor Kralj/Pixsell
16.01.2019.
u 11:01

Modrić je na putu Hrvatske do finala Svjetskog nogometnog prvenstva pretrčao 63 kilometra, te je pokazivao malo znakova umora.

Luka Modrić je lani osvoji sve najvažnije individualne nogometne nagrade te je s vatrenima izborio drugo mjesto na SP-u u Rusiji. 

Uglednim američki magazin Sports Illustrated uvrstio je hrvatskog kapetana na 12. mjesto najspremnijih sportaša na svijetu. 

U svom izboru ocjenjivali su nastupe i rezultate sportaša prošle godine, zahtjevnost njihovih sportova i težinu treninga te individualne fizičke kriterije brzina, snaga,...

'Modrić je na putu Hrvatske do finala Svjetskog nogometnog prvenstva pretrčao 63 kilometra, te je pokazivao malo znakova umora. Bio je izdržljiv i neumoran u pokrivanju terena. Osvajač značajnih nagrada u 2018. godini opsjednut je fizičkom pripremom', piše u obrazloženju uglednog sportskog magazina.

Najspremniji sportaš u izboru Sports Illustrateda je igrač američkog nogometa 21-godišnji 'rookie' New York Giantsa Saquon Barkley.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije