HRVATSKI KAPETAN

Modrić je odlučio da sutra neće igrati za Hrvatsku, a za to ima jako dobar razlog

Sanjin Strukic/Pixsell
18.11.2019.
u 09:39

Modrić ovo radi kao ustupak klubu jer su u Realu bili ljutiti što se Hrvat s posljednja dva okupljanja reprezentacije vratio ozlijeđen.

Luka Modrić neće igrati za Hrvatsku protiv Gruzije u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici u Puli. Hrvatski kapetan se u dogovoru s HNS-om vraća u Madrid gdje će se priključiti treninzima Reala.

Ovu informaciju donosi španjolska Marca koja dodaje da Modrić ovo radi kao ustupak klubu jer su u Realu bili ljutiti što se Hrvat s posljednja dva okupljanja reprezentacije vratio ozlijeđen.

Španjolski sportski dnevnik piše i da se Modrić nakon jučerašnjeg predstavljanja autobiografije u Zagrebu zaputio u Madrid i već danas u 17 sati će biti na treningu.

Kraljeve za vikend očekuje ligaška utakmica protiv Real Sociedada, a onda im slijedi dvoboj s PSG-om u Ligi prvaka.

Marca navodi i da Modrić zna da će u klubu cijeniti njegov potez iako će propustiti upisati još jedan nastup za reprezentaciju u utrci za vatrenog s najviše odigranih utakmica. Luka je trenutačno na 127 nastupa, dok je rekorder umirovljeni Darijo Srna sa 134.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije