Radnik

Mladen Zeljković: Oprezno protiv Metalleghea

Mladen Zeljković
19.11.2016.
u 10:00

Nogometaši Radnika su na početku sezone imali dosta problema na domaćem terenu. No kako prvenstvo odmiče, tako su i Bijeljinci sve sigurniji na domaćem terenu, a žele protiv Metalleghea ostvariti pobjedu kojom bi se učvrstili u vrhu ljestvice. Radnik je u prvom dijelu sezone svladao Metalleghe na gostovanju i krenuo u seriju dobrih rezultata. Bijeljinski klub ističe kako gosti zaslužuju respekt.

– Metalleghe sigurno zaslužuje mnogo bolju poziciju od 10. mjesta. Gledao sam ih nekoliko puta kad su bili u izravnom prijenosu i sigurno da imaju kvalitetu za nešto bolje. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača koji jednim potezom mogu donijeti prednost svom klubu. Sigurno kako su i promjena trenera i dolazak Mate Neretljaka na klupu “prodrmali” momčad. Vjeruju i oni da će novi trener donijeti pozitivne promjene u igri i pokušati da nas iznenade, pa će imati motiv. Za to očekujem dobru utakmicu, ali se nadam da ćemo doći do 3 boda – optimist je nogometaš Radnika Mladen Zeljković.

Nakon serije iscrpljujućih utakmica u ritmu srijeda - subota, stanka je dobro došla Radniku da se spremi za završnicu sezone u kojoj ima igrati tri u prvenstvu.

- Stanka je došla u dobar trenutak da se odmorimo malo i spremimo se za završnicu lige. U stanci smo otklanjali neke nedostatke u igri, dobro se radilo i sad vjerujemo da ćemo dobro završiti ovaj dio prvenstva. Ova skupina momaka na čelu sa stručnim stožerom zaslužuje nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka na proljeće i zato ćemo nastojati to ostvariti. Prvi cilj je što više bodova i bitno je da tri već zabilježimo protiv Metalleghea – dodao je Zeljković. Susret Radnik - Metalleghe se igra u 13 sati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije