nogomet

Miše ponovno poražen! Čelik srušio Zrinjski

13.08.2018.
u 07:14

Kiksao je Zrinjski u Zenici! Izgubila je momčad Ante Miše od Čelika s 1:0 te nastavila osrednji start u sezonu s obzirom na to da se momčad nalazi pri sredini ljestvice te ima dva poraza i dvije pobjede nakon četiri kola.

Bio je mostarski klub favorit prije ovog susreta, no nikako nisu uspjeli slomiti domaćine, a prvi dio igre prošao je bez pogodaka, piše Goal.com.

U nastavku također nije bilo puno pogodaka, a Čelik je do pobjede došao u 72. minuti.

Zeničani su imali slobodnjak kojim su poslali ubačaj u protivnički šesneasterac, a to je iskoristio bivši igrač Zrinjskog, Nermin Jamak, te zabio za pobjedu svoje momčadi.

Zrinjski i Čelik sada su šesto, odnosno sedmoplasirana ekipa u ligi s jednakim brojem bodova, no Zrinjski ima bolju gol razliku, a momčad hrvatskog stratega Miše u sljedećem kolu dočekuje Zvijezdu 09 koju je danas pobijedio Željezničar s 3:1.

Trener Zeničana Bakir Šerbo očekivano je bio više nego zadovoljan...

"Prezadovoljni smo. Pobijedili smo trostrukog prvaka i to nije mala stvar. Čekali smo šanse iz prekida i kontri, postigli smo gol i sačuvali prednost. Nije mala stvar da vam prvak ne napravi šansu u 90 minuta", rekao je Šerbo.

S druge strane, vođa poraženih, Ante Miše, bio je korektan, ali i vidno u nedostatku riječi zbog novog poraza.

"Primili smo gol iz jedinog načina na koji smo mogli. Okrećemo se drugim utakmicama. Čeliku čestitam na pobjedi", poručio je Miše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije