Nakon odlaska

Milevski otkrio da Hajdukovi igrači nisu smjeli igrati protiv Dinama

Artem Milevski
Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.09.2015.
u 11:07

Artem Milevski, donedavno najveća zvijezda Hajduka i igrač na kojem je ovaj klub trebao graditi igru, nakon odlaska dao je intervju ukrajinskom portalu Matchday gdje je progovorio o odlasku iz Splita i neodigranom derbiju Dinama i Hajduka.

“Sve je bilo u redu dok iz Njemačke nije došao novi trener sa svojim načinom gledanja na nogomet. Predsjednik i sportski direktor dali su do znanja da će naglasak biti na mladim igračima. Kod novog trenera nisam igrao i on me nije vidio kao dio njegove momčadi. Problem je bio moj broj 10 jer je trener tvrdio da u njegovim momčadioma nema mjesta za desetku, tj. da je cijela momčad desetka. Smatram da je to besmislica”, rekao je Milevski, koji je u Hajduk došao dok je trener bio Igor Tudor. Odlaskom Tudora za Milevskog je sve krenulo loše.

“Novac nisam dobivao, a da mi je netko iz kluba rekao da je Hajduk u krizi i da mi treba smanjiti ugovor pristao bih. Novac mi nije toliko bitan, a nakon raskida ugovora oprostio sam klubu 100 tisuća eura”, poručio je Milevski i prisjetio se neodigranog derbija.

“Bili smo u svlačionici gdje smo se spremali za izlazak na teren, a onda je došao sportski direktor i rekao nam da nećemo igrati utakmicu. Nisam odmah razumio o čemu je riječ i mislio sam da ćemo igrati kasnije, ali je na kraju ispalo da dio Hajdukovih navijača nije smio biti na stadionu, a oni imaju veliki utjecaj u gradu pa su nam objasnili da se ne bismo smjeli vratiti u Split da smo igrali. Kad smo se vratili u Split na stadionu nas je dočekalo desetak tisuća navijača”, kazao je Milevski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?