dobar nastup na Euru

Milan Badelj pred transferom života!

Milan Badelj
10.07.2016.
u 16:10

Milan i Everton, navodno su pokazali interes za dovođenjem Badelja u svoje redove, a cijena bi mogla biti oko 10 milijuna eura

Milan Badelj je imao jako dobar nastup na Euru. Odlično je 'čuvao leđa' Luki Modriću, a njegove igre nisu prošle nezapaženo na nogometnom tržištu te bi se vrlo lako moglo dogoditi da 27-godišnji veznjak napusti Fiorentinu. Pogotovo ako se posljednje vijesti s Apenina pokažu točnima.

Naime, Sky Sport Italia javlja kako su Milan i Everton pokazali interes za dovođenjem Badelja u svoje redove, a cijena bi mogla biti oko 10 milijuna eura. Prelazak u Rossonere je označen mogućim zbog činjenica da je tamo na klupu došao bivpi Badeljov trener Vincenzo Montella dok se Everton okrenuo Badelju kada je postalo sve izglednije da će Axel Witsel, njihova primarna želja, najvjerojatnije odabrati Napoli.

Badelj je u Fiorentinu došao prije dvije godine za 4 milijuna eura iz HSV-a, a s aktualnim klubom ima ugovor do 2018. godine te je već najavio kako ga nema namjeru produžiti. Očigledno naš reprezentativac razmišlja o pravom transferu života, a odlazak u Milan, pa i Everton, to bi svakako bio, prenosi germanijak.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije