Ronaldo:

Messi i ja još smo se više zbližili proteklih godina...

Ronaldo i Messi
19.01.2016.
u 19:33

Cristiano Ronaldo opovrgnuo je napise o lošem odnosu s Lionelom Messijem rekavši kako su si zadnjih nekoliko godina postali još i bolji...

Koliko je veliko rivalstvo Barcelone i Real Madrida, toliko je i njihovih najboljih igrača, Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Barem se tako prikazuje u medijima. No posljednji istup Portugalca ipak govori kako ima dobar odnos s Argentincem.

- Zbližili smo se. Uvijek smo imali dobar odnos, ali u zadnjih nekoliko godina možda je postao još bliži - rekao je Ronaldo novinarima na Santiago Bernabéuu.

Messi je prošli ponedjeljak peti put trijumfirao u borbi za Zlatnu loptu u Zürichu pred očima Ronalda, koji je ostao na tri nagrade. Čini se da mu to nije previše zasmetalo jer je nakon ceremonije bio i duhovit s Leom i njegovim suigračem Neymarom.

- Prevodio sam Messiju i Neymaru kad smo bili na pozornici jer ne govore engleski. Rekao sam im kasnije da mi ne zaborave platiti za to - nasmijao se Ronaldo i, čini se, primirio tenzije na relaciji s najboljim nogometašem svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?