UZBUDLJIVO FINALE

Medvjedev se svađao s publikom i pokazao joj palac dolje pa rekao sucu: ‘Idioti...‘

30.01.2022.
u 14:47

Oni su idioti. Nemaju mozak. Vjerojatno imaju loše živote. Ako kažeš na mikrofon da je idiot svatko tko uzvikne između prvog i drugog servisa, prestat će to raditi - govorio je Rus sucu u pauzi između gemova. 

U tijeku je pravi ‘rat‘ u melburnškoj Rod Laver Areni gdje Danil Medvjedev traži ‘teniski Olimp‘, dok Nadal juri rekordni 21. Grand Slam, prenose 24sata.

Rus, osim što se bori sa Španjolcem, vodi bitku i sa tribinama, koje su naklonjene Rafaelu Nadalu, ali je i vjerojatno u pravu. Australci su možda malo i pretjerali, a Medvjedev im je odgovorio pokazivajući palac prema dolje.

- Oni su idioti. Nemaju mozak. Vjerojatno imaju loše živote. Ako kažeš na mikrofon da je idiot svatko tko uzvikne između prvog i drugog servisa, prestat će to raditi - govorio je Rus sucu, dok je Nadal mijenjao znojnu majicu.

Drama se nastavlja, Medvjedev je imao 2-0 u setovima te 3-2 i 0-40 u 3. setu, no Španjolac se uspio vratiti i sada itekako muči Rusa, koji je favorit za naslov.

No, što više meč odmiče, Nadalovo samopouzdanje sve je veće...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije