Bivši kolega i prijatelj

Massa: Znam u kakvom je stanju Schumacher, ali tko sam ja da to iznosim u javnost?

24.05.2020.
u 08:38

Bivši timski kolega i dobar prijatelj Michaela Schumachera - Brazilac Felipe Massa rekao je kako je upoznat o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka svijeta, ali te informacije neće otkriti u javnosti.

Osvajač najviše titula prvaka svijeta u povijesti Formule 1 imao je nesreću 2013. godine. Tijekom skijanja je pao i udario glavom u kamen, a od tog dana liječnici se bore za njegov život. Dugo je bio u komi, a obitelj ne želi otkrivati informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

"Znam u kakvom je stanju, imam sve informacije. Uvijek sam bio blizak s njim. S njegovom suprugom Corinnom nisam se često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo znati kako ova situacija nije laka. Moramo poštivati obitelj, ne žele iznositi stvari u javnost i tko sam ja da to uradim?", rekao je Massa, prenosi Klix. 

Istaknuo je kako se svakog dana moli za Michaela i nada se kako će se jednog dana vratiti na stazu i biti podrška sinu Micku.

"Sanjam ga često i molim se za njega i da mu bude bolje, da se ponovno vrati na stazu kako bi bio podrška sinu. Molim se da se to dogodi jednog dana", istaknuo je Massa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije