MAESTRO

Masovno se dijele čudesne Modrićeve brojke. Ancelotti umirao od smijeha na pitanje o Lukinoj formi

Luka Modrić
REUTERS
27.01.2023.
u 17:26

Navijači diljem društvenih mreža dijele sjajnu statistiku Luke Modrića nakon madridskog derbija

Madridski Real je sinoć slavio u gradskom derbiju protiv Atletica 3:1 i tako se plasirao u polufinale Kupa kralja. Nakon serije lošijih rezultata, ovo je bio pravi povratak španjolskog velikana na stare staze pobjede dok je Luka Modrić potvrdio kako se i dalje radi o visokoj nogometnoj klasi. 

Atletico je bio bolji i sve do 79. minute vodio 1:0, Alvaro Morata je šokirao bivši klub i pogodio već u devetoj minuti. Onda je Luka Modrić asistirao Rodrygu, a Brazilac je briljantnom solo akcijom prešao pet suparnika i zabio za produžetke. Tamo su Karim Benzema i Vinicius Junior zabili za konačnih 3:1 i polufinale.Atleticov stoper Stefan Savić ispao je tragičar jer je zaradio nepotrebni crveni karton i tako olakšao Realu posao. 

Svi su oduševljeni nevjerojatnim brojkama gotovo 38-godišnjeg Modrića koji je još jednom odigrao sjajno, imao je 135 dodira te pogrešno dodao samo sedam od 117 pokušaja, što je učinkovitost od čak 94 posto. Imao je četiri ključna dodavanja, čak 10 osvojenih lopti, oba duela u koja je ušao je odradio uspješno, a stigao je presjeći tri suparnička dodavanja, kaže statistika SofaScorea. 

 

 

Carlo Ancelotti se slatko nasmijao na novinarsko pitanje o formi Luke Modrića i poručio: 

- Ljudi kažu da je Modrić blizu odlaska u penziju? Hahahahaha!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije