na Trešnjevačkom placu

Masovna tučnjava navijača u Zagrebu, policija privela 25 osoba!

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
14.04.2019.
u 19:45

Nešto iza 15 sati na Trešnjevačkom placu u Zagrebu došlo je do masovne tučnjave. Policija je dobila dojavu i odmah izašla na teren. 

- Danas, oko 15:15 sati u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na Trešnjevci, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta. Odmah po tim dojavama, policijski službenici PU zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i pet iz domaćeg navijačkog kluba - priopćeno je iz PU zagrebačke.  

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Svjedoci su potvrdili kako su letjeli stolovi i stolice iz obližnjih kafića, a neslužbeno se doznaje da su Bad Blue Boysi napali Torcidu nakon što su doznali da pripadnici te grupe sjede u kafiću. Danas u 19 sati gostuje Hajduk iz Splita kod zagrebačke Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije