Martin Baturina: Ovo je nedopustivo, zasluženo smo izgubili

Martin Baturina
Pixsell
01.09.2023.
u 10:13

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u Europsku ligu nakon što su u uzvratnom susretu play-offa izgubili u Pragu od Sparte sa 1:4 ispustivši tako 3:1 prednost iz Zagreba.

Plavi su u Prag stigli sa 3:1 pobjedom iz prvog susreta, no češki prvak je pred 19.000 gledatelja na rasprodanom stadionu Letna sjajno predstavom deklasirao hrvatskog prvaka izborivši natjecanje po skupinama Europske lige.

Bila je to vrlo loša večer hrvatskog prvaka i još jedan europski debakl.

– Zasluženo smo izgubili, primili smo četiri gola što je nedopustivo. Iz ovoga jedino možemo nešto naučiti kako nam se ne bi događalo i u budućnosti. Od Dinama se uvijek najviše očekuje, imamo visoke standarde. Očekivali smo Ligu prvaka, ali smo nesretno ispali. Ovaj put nije bilo nesretno - rekao je Martin Baturina i dodao:

- Rekli smo u svlačionici da će nas napasti, znali smo da će ići na ho-ruk, ali rano smo primili prvi gol, potom drugi nakon kornera... Uspjeli smo se kratko vratiti, ali nije bilo dovoljno. Idemo sad izvući najviše što možemo iz Konferencijske lige. U nedjelju nam slijedi prvenstvena utakmica u gostima protiv Osijeka, moramo dignuti glavu. To mora biti stav Dinama, gledati svaku sljedeću utakmicu. U prvenstvu nismo baš u najboljoj situaciji, moramo pobjeđivati u svakoj sljedećoj – istaknuo je Baturina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?