NEUSTRAŠIVI NOGOMETAŠ

Mario Mandžukić otkrio do sad nepoznate stvari o sebi

02.06.2017.
u 21:12

Hrvatski reprezentativac i napadač Juventusa, Mario Mandžukić kratko se javio u program domaće radiopostaje uoči velikog finala Lige prvaka u kojem njegov klub Juventus igra protiv Reala. U razgovoru s voditeljicom otkrio je do sad neke nepoznate stvari o sebi. 
 
Mandžo je u kratkom javljanju Doris Pinčić Rogoznica otkrio kako je prvo što on i njegova djevojka ujutro naprave to da upale Narodni radio, a najdraže domaće pjesme su mu 'Ne ditajte mi ravnicu', 'Još i danas zamiriše trešnja', prenosi Tportal.hr. 

Među ostalim, 31-godišnji nogometaš je izjavio da spreman za finale u subotu u kojem će igrati protiv Luke Modrića i njegova Real Madrida. 

'Jako smo dobri prijatelji još od dana kad smo igrali u Hrvatskoj i reprezentaciji, ostali smo do dan danas dobri, ali kad počne utakmica, ja se borim za svoj klub i svoje boje, on za svoje', rekao je Mandžo.

Hrvatski napadač je progovorio o završnici prvog dijela utakmice Juventusa i Lazija na kojoj mu je razbijena arkada, što ga nije spriječilo da odigra utakmicu do kraja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?