nakon odlične igre

Mario Mandžukić i u reprezentaciji postaje krilo?!

Mario Mandžukić
Getty Images
31.01.2017.
u 12:43

Mario Mandžukić prima pohvale za odlične igre koje pruža kao lijevo krilo.

Naime, Juventusov trener Massimiliano Allegri odlučio je uvesti 4-2-3-1 formaciju, pri čemu je Higuain špica, a Mandžukić i Cuadrado krila. Iako se Marko Pjaca jako nameće, pa bi to ubrzo mogao postati doslovno Juventus na krilima Hrvata...

"Nisam iznenađen Mandžinim igrama, on je već znao igrati na toj poziciji dok je bio mlađi i za klubove i za Hrvatsku", rekao je za Tuttosport izbornik Ante Čačić, pa nastavio:

"On ima sve što je potrebno za krilnog igrača. I slažem se s Allegrijem da je 4-2-3-1 najbolji sustav da izvuče najviše iz svoga napada."

“Mandžukićeva je tajna njegov mentalitet. Svaki igrač može biti ratnik na nekoj utakmici ili treningu, ali rijetki mogu biti 100 postotni borci na svakoj utakmici, kao što je Mario!"

"Neki ga uspoređuju s Eto'om iz 2010. kada je u Interu igrao na krilu, ali ne volim usporedbe.", rekao je, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?