Zrinjski

​Marinović: Pobjedom protiv Slobode želimo se oprostiti od navijača

Vinkom Marinovic
13.05.2016.
u 16:32

Nogometna Premier liga BiH završava se u nedjelju utakmicama 30. kola. Zrinjski je pobjedom na gostovanju kod Mladosti osigurao četvrti naslov prvaka. Mostarci će u posljednjem kolu ugostiti ekipu Slobodu koja je bila najveći konkurent u borbi za titulu.

Nogometašima Zrinjskog na utakmici sa Slobodom bit će uručeni pehar i medalje za osvojen naslov prvaka u sezoni 2015/16. 

"Utakmica nema natjecateljsku važnost, mi smo osigurali naslov prvaka, a Sloboda nastup u Europi. Želimo slaviti protiv Slobode kako bi se od navijača koji su nam bili dodatni vjetar u leđa ove sezone oprostili pobjedom", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović i dodao:

"Ovaj tjedan je protekao u opuštenoj atmosferu među igračima i nama u stručnom stožeru. Cijelu sezonu smo radili i žrtvovali i na kraju smo riješili sve dileme oko prvog mjesta i sa sjajnim osjećajem dočekujemo utakmicu sa Slobodom". 

Šef stručnog stožera Mostaraca cijelu sezonu pozivao je svoje nogometaše na maksimalan pristup u svim susretima, što se i pokazalo uspješnim, jer Zrinjski nije napravio krivi korak u tekućoj sezoni. Za razliku od Slobode koja je na svom travnjaku u nastavku sezone upisala tri poraza, od čega je najveće iznenađenje onaj od Drine, piše pogled.ba.

"Upozoravao sam igrače kako moramo uvijek biti oprezni, i to se ispostavilo kao dobra stvar i sasvim zasluženo smo osvojili titulu. Mislim da je poraz Drine od Slobode odlučio titulu prije posljednjeg kola. Sloboda je tada kiksala, dok smo mi zadržali maksimalnu koncentraciju u svakoj utakmici", istaknuo je Marinović. 

S nedjeljnom utakmicom sa Slobodom završava i ugovor koji Zrinjski ima s trenerom Vinkom Marinovićem. 

"Naravno da ću razgovarati s Upravom kluba i ne bi trebalo biti nekih problema oko produženja suradnje sa Zrinjskim. Ljudi u Zrinjskog su bili izuzetno korektni prema meni i ako klub želi da nastavimo suradnju tu neće biti nekih zapreka", riječi su trenera Marinovića. 

Za utakmicu sa Slobodom neće konkurirati ozlijeđeni Daniel Graovac, te Filip Arežina koji zbog bolesti nije trenirao cijeli tjedan. Pod znakom pitanja je nastup kapetana Pere Stojkića. 

Sve utakmice 30. kola Premier lige igraju se u nedjelju u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije