tenis

Marin Čilić na ATP turniru u Singapuru

Marin Čilić
21.02.2021.
u 14:58

U tjednu nakon Australian Opena na rasporedu su tri ATP turnira serije 250, a Hrvatska će svog predstavnika imati na tvrdoj podlozi u Singapuru, gdje je Marin Čilić (ATP - 43.) postavljen za trećeg nositelja i slobodan je u prvom kolu.

Čilić u drugom kolu čeka pobjednika dvoboja Japanca Tara Daniela (ATP 118.) i Indijca Ramkumara Ramanathana (ATP - 190.). Prvi nositelj je Francuz Adrian Mannarino (ATP - 36.), drugi Australac John Millman (ATP - 39.), a četvrti Kazahstanac Aleksander Bublik (ATP - 45.). Svi su oni slobodni u prvom kolu.

Od ponedjeljka će se tenisači za ATP bodove boriti i na dvoranskom turniru u francuskom Montpellieru, gdje su prva dva nositelja Španjolac Roberto Bautista Agut (ATP - 13.) i Belgijac David Goffin (ATP - 15.), te na zemljanoj podlozi u Buenos Airesu, gdje su dvojica najbolje rangiranih Argentinac Diego Schwartzman (ATP - 9.) i Francuz Benoit Paire (ATP - 29.).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?