ODUŠEVIO MAJSTORIJOM

Mandžukić zabio dva lijepa gola za preokret i pobjedu Juventusa!

gol
20.12.2015.
u 15:24

Prvi put u dresu Juventusa Mario Mandžukić zabio je dva gola na istoj utakmici. Bila su vrlo važna jer su njegovu klubu donijela preokret na gostovanju kod Carpija (3-2)

Kako se godina bliži kraju, tako Mario Mandžukić ulazi u sve bolju golgetersku formu. Hrvatski reprezentativni napadač prvi je put zabio dva gola za Juventus i donio preokret u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici na gostovanju kod Carpija u pobjedi 3-2.

Davljenik lige Carpi poveo je protiv branitelja naslova u 15. minuti preko Marca Boriella koji je 2012. igrao za "staru damu". A onda se gostima ukazao Mandžo.

Samo tri minute potom Mandžukić se sjajno snašao u gužvi na petercu i atraktivnim udarcem pogodio mrežu domaćina. Četiri minute prije kraja poluvremena Mario je potvrdio preokret udarcem glavom s pet metara nakon ubacivanja Patricea Evre.

Bili su to peti i šesti prvenstveni gol hrvatskog napadača u dresu novog kluba te deveti u službenim utakmicama ukupno.

Već u četvrtoj minuti nastavka Paul Pogba povisio je vodstvo gostiju nakon briljantne dubinske lopte Claudija Marchisija. No u završnici je pobjeda gostiju visila o niti.

Leonardo Bonucci zabio je autogol u 92. minuti, a u istoj minuti mogli su domaćini i izjednačiti preko Lorenza Lolla. Ipak, Juveu odlaze sva tri boda kojima privremeno zasjeda na drugo mjesto ljestvice. Carpi ostaje na pretposljednjem mjestu.

Serie A, 17. kolo:

Carpi - Juventus 2-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije