Allegri potvrdio:

Mandžukić se vraća za utakmicu s Bayernom

Mario Mandžukić
REUTERS/Giorgio Perottino
18.02.2016.
u 18:50

Talijanski Juventus trenutačno je u sjajnoj formi, ima 15. pobjeda u nizu i nakon najlošijeg početka sezone u povijesti, ponovno se nalazi na vrhu Serie A. No, sada su pred starom damom najveći izazovi, prvo mjesto treba zadržati, a čeka ih i Liga prvaka protiv Bayerna.

- O Bayernu ćemo razmišljati tek nakon subote i utakmice protiv Bologne. Ta utakmica nam je iznimno važna, na njima se osvaja Scudetto, rekao je trener Juvea Massimiliano Allegri te potvrdio da se vraća Mario Mandžukić, prenosi Vecernji.hr

- Mandžukić se vraća treninzima u subotu, Chiellinijeva situacija se mijenja iz dana u dan, Alex Sandro će se vratiti za Bayern, Asamoah se vraća sljedeći tjedan, Cuadrado je jučer trenirao, ali umjesto njega bi mogao zaigrati Padoin. Bonucci će započeti protiv Bologne, kao i Simone umjesto Morate ili Dybale, zaključio je trener vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

Mandžo bi tako trebao biti spreman za okršaj s bivšim klubom i omraženim trenerom Pepom Guardiolom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije