Juventus

Mandžukić obnovio ozljedu, Marchisio out mjesec dana!

mario mandzukic
15.03.2016.
u 09:43

Hrvatski je napadač izvučen iz igre u petak kada je Juve igrao protiv Sassuola

Mario Mandžukić je obnovio ozljedu prepona i neće se naći u prvoj postavi Juventusa u utakmici s Bayernom, piše Gazzetta. Mandžina ozljeda je samo jedna u nizu loših vijesti za momčad iz Torina jer je otpao i Claudio Marchisio, povratak Chiellinija je malo vjerojatan, dok ni Paulo Dybala nije 100 posto spreman.

Hrvatski je napadač izvučen iz igre u petak kada je Juve igrao protiv Sassuola, Allegri nije ozljedu htio ni spominjati, tvrdio da se radi o umoru, ali Talijani sada pišu da je potpuno jasno da Mandžukić neće biti spreman za utakmicu s Juventusom. Radi se o obnavljanju ozljede prepona, a Gazzetta piše "da je Mandžukić ratnik i da bi izašao igrati i s jednom nogom, ali da Juventus neće željeti riskirati veću ozljedu."

Ipak, Mario bi se ipak mogao naći na klupi Juventusa, ali tamo sigurno neće biti Claudija Marchisija. To je i najveći udarac za Juve jer je njihov zahvalni veznjak obnovio ozljedu lista i s terena će izbivati oko mjesec dana, prenosi Goal. Spominjao se povratak Chiellinija na travnjak, ali kako još uvijek nije trenirao s momčadi, malo tko u takav rasplet zapravo vjeruje. Dybala se nije oporavio nakon naporne utakmice sa Sassuolom, ali će zaigrati od prve minute.

Bayern i Juventus se sastaju u srijedu, a prvi susret u Torinu je završio 2:2. Talijanima u Münchenu treba pobjeda ili remi s dva ili više pogotka. Bez navedenih igrača će im biti jako teško...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije