seria A

Mandžo zabio prvi gol sezone, Buffon protiv videotehnologije!

19.08.2017.
u 19:24

Mario Mandžukić još je jednom pokazao kakav nos za gol ima. Branitelj naslova prvaka u Italiji Juventus otvorio je novu sezonu Serie A utakmicom protiv Cagliarija i poveo golom hrvatskog napadača.

Kosovo i Turska polako se približavaju, a Ante Čačić nakon ove subote može lakše disati što se tiče forme naših napadača. Nakon Andreja Kramarića, u prvom prvenstvenom kolu zabio je i Mario Mandžukić, javlja 24sata. Trebalo mu je manje od 12 minuta.

Mandžo je u 12. minuti utakmice Juventusa protiv Cagliarija u Torinu nogom s desetak metara lijepo u mrežu preusmjerio ubacivanje Stephana Lichtsteinera. Nije ga uspio zaustaviti donedavni suigrač Simone Padoin koji ga je čuvao, ali ni golman Alessio Cragno.

Utakmica je počela u 18 sati i u tijeku je, a za goste iz Cagliarija od prve minute počeo je još jedan napadač "vatrenih" Duje Čop. Upravo je na njemu Alex Sandro skrivio penal u 37. minuti kojega je nakon dugog oklijevanja i pregledavanja snimke pokazao sudac Fabio Maresca.

Bila je to povijesna odluka u Serie A donesena putem videotehnologije, no nije bila sretna za Cagliari jer je Gianluigi Buffon obranio penal Diegu Faríasu.Obilo se to o glavu gostima već do kraja prvog poluvrmena. U prvoj minuti nadoknade Miralem Pjanić proigrao je Paula Dybalu koji ju je pospremio u mrežu za 2-0. Tražili su gosti igranje rukom Argentinca prilikom primanja lopte, no Maresca ovaj put nije mijenjao odluku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije