THE TIMES

Manchester City spremio desetogodišnji ugovor za Lionela Messija

24.11.2020.
u 16:26

Manchester City će uraditi sve da na kraju sezone dovede Lionela Messija koji postaje slobodan igrač 30. lipnja, a za njega su Građani spremili desetogodišnji ugovor.
Ovu vijest je objavio ugledni britanski The Times, a naravno, radi se o ugovoru koji bi Messija vezao za City i nakon završetka igračke karijere s obzirom na to da Argentinac sada ima 33 godine i sigurno neće igrati još deset godina.

To bi značilo da bi Messi nakon opraštanja od aktivnog igranja postao ambasador kluba, odnosno mogao bi pomagati u radu u bilo kojem od deset klubova koji su u vlasništvu Cityjeve grupacije.

City Football Group u svom vlasništvu ima Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Gironu, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel i Troyes, tako da bismo Messija za nekoliko godina mogli vidjeti na nekim od funkcija u tim klubovima.

City bi mogao ponuditi predugovor Messiju već 1. siječnja, a Građani su već načinili veliki korak ka ostvarenju tog cilja produžavanjem ugovora s Pepom Guardiolom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije