Ždrijeb u Nyonu

Real protiv Manchester Citya, Bayern s Atleticom u polufinalu Lige prvaka

real madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
15.04.2016.
u 11:58

Real Madrid i Bayern su otkrili svoje protivnike u polufinalu Lige prvaka ždrijebom u Nyonu. Kao što su navijači priželjkivali, "kraljevi" igraju protiv Manchester Cityja, a mnogo teže bit će Bavarcima protiv madridskog Atletica. Prve utakmice igraju se 26. i 27. travnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije, piše Vecernji.hr.

Dejan Stanković je izvlačio kuglice i donio sreću Luki Modriću i Realu jer igraju protiv, na papiru, najlakšeg suparnika. Prvi je susret u Manchesteru 26. travnja, a uzvrat u Madridu osam dana kasnije. Bayern pak prvo putuje u Madrid 27. travnja, a u Münchenu će tražiti prolaz šest dana kasnije.

Pobjednici polufinalnih susreta sučelit će se na San Siru 28. svibnja, a kao domaćin je ždrijebom određen pobjednik prvog polufinalnog susreta, što znači da mogu birati dresove koje će nositi na tom nogometnom spektaklu. 

Sad nas čeka ždrijeb Europske lige, u kojoj su ostali Liverpool, Šahtar, Villarreal i branitelj naslova Sevilla te nas također čeka spekakl bez obzira tko koga izvukao.

Najpoželjniji suparnik među navijačima je Villarreal, no kad se vidi kako igraju u tom natjecanju teško da se itko može prošetati pokraj njih. Utakmice su na rasporedu 28. travnja i 5. svibnja.

Ulozi su visoki, bit će zato zanimljivo pratiti ždrijeb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije