real madrid

Luka Modrić odbio novu ponudu jer ima druge planove

Reuters/Pixsell
08.11.2019.
u 16:40

Hrvatskog kapetana su tijekom ljetnog prijelaznog roka mnogi selili iz Madrida, ali je Luka ostao vjeran 'kraljevskom klubu'. Mnogo je klubova bilo zainteresiranu za njega, a među njima i Milan

Luka Modrić (34) ove sezone ima problema s ozljedama, pa nije čudno što hrvatski kapetan nije na razini na koju smo navikli.

No bez obzira na sve i dalje je nezamjenjiv u Realovoj momčadi.

Hrvatskog kapetana su tijekom ljetnog prijelaznog roka mnogi selili iz Madrida, ali je Luka ostao vjeran 'kraljevskom klubu'. Mnogo je klubova bilo zainteresiranu za njega, a među njima i Milan. Crveno-crni su poslali novu ponudu za hrvatskog veznjaka, piše talijanski Tuttosport, ali podvlači: 'Luka Modrić do kraja sezone ostaje u Realu'.

Vatreni je odbio Milanovu ponudu i ne želi otići s Bernabeua, ima ozbiljne planove s Realom u prvenstvu i u Ligi prvaka.

Luka s Madriđanima ima ugovor do kraja sezone, a zasad predsjednik Florentino Pérez našem kapetanu još nije ponudio novi. Ako se ništa ne promijeni Modrić bi u siječnju mogao potpisati predugovor s drugim klubom i otići bez odštete.

Nakon što je Luka odbio Milanovu ponudu, crveno-crni se okreću Ivanu Rakitiću, tvrdi Tuttosport. Rakitić je otkrio kako ima nekoliko ponuda. 'Za Hrvata se zanimaju Juventus i Inter', piše španjolski Mundo Deportivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?