BITKA ZA MAESTRA

Luka Modrić neće u Katar, ali jednu bogatu ponudu još nije odbio: Na potezu je Real!

luka modrić
Reuters
17.04.2022.
u 19:44

Ugovor s kraljevskim klubom još uvijek nije dogovoren, što znači da kapetan vatrenih polako mora gledati što se drugdje nudi.

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti izjavio je kako vjeruje da će Luka Modrić nogometnu karijeru završiti u kraljevskom klubu, no time nije jasno dao do znanja da će dobiti novi ugovor, da će ga prihvatiti i da već od ovog ljeta neće otići drugdje. Primjerice, u Juventus! Naime, kapetan vatrenih "na stolu" ima ponudu Stare dame i još uvijek je nije odbio iako se ne čini izglednim da bi to mogao i učiniti. Ali, mnogo ovisi o Realu, odnosno, njegovom vodstvu. Koje uporno gleda na Lukine godine umjesto na formu, koja je maestralna, neovisno o činjenice da će za koji mjesec napuniti 37.

Španjolski As ne doznaje samo detalj oko Juventusova interesa, već i to da je Modriću stigla ponuda iz Katara, koju je u startu odbio. Naravno, svjestan je da još uvijek može igrati na najvišoj razini pa ne želi u osjetno slabije okruženje. Dakle, čini se da je Juventus prvi počeo "vrebati" Modrića, što bi pak moglo ubrzati proces pregovora oko njegova novog ugovora. Za Real to bi bio izniman korak, posebno jer u eri Florentina Pereza stariji od 35 praktički nemaju što tražiti, taj biznismen hladno ih se rješava kao da su stvari kojima je istekao rok trajanja. Svjedočili smo tome pri postupanju s brojnim legendama kraljevskog kluba. Ako se pak dogodi nekakav zastoj, neki problemi... Juventus neće biti jedini s bogatom ponudom za Modrića. Zato, bilo bi nevjerojatno da u Realu išta prepuste slučaju, prema viđenom Luka može igrati još neko vrijeme na najvišoj razini. Uostalom, vidi li mu itko dostojnu zamjenu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije