ŠTO ĆE NAPRAVITI?

Loše vijesti za vatrene: Bogataši žele dovesti Zlatka Dalića

Press Asociation/Pixsell
21.10.2019.
u 10:15

Saudijski Al-Ittihad želi za trenera dovesti Zlatka Dalića nakon što je čileanski stručnjak José Luis Sierra dobio otkaz, pišu tamošnji mediji.

Navodi se i da je vodstvo kluba već ima listu želja, a na vrhu je hrvatski izbornik. Dalić je s Hrvatskom ostvario senzacionalan uspjeh i osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a kao prednost navodi se to i što je ranije radio u arapskom svijetu. Vodio je Al-Faisaly, Al-Hilal, Al-Hilal i Al-Ain. 

Kao druga opcija spominje se Massimo Carrera, bivši nogometaš Juventusa koji je kratko vodio staru damu te bio trener moskovskog Spartaka. I saudijski novinari navode da je teško očekivati da Dalić sada napusti hrvatsku klupu i prijeđe u Al-Ittihad. Vjerojatnija je opcija da novu ulogu preuzme nakon što završi Europsko prvenstvo koje je na rasporedu u lipnju iduće godine. Vatreni su vrlo blizu EP-a jer im je dovoljan i remi sa Slovačkom na Rujevici.

Dalić je postao hit na nogometnom tržištu nakon uspjeha u Rusiji i dobivao je brojne ponude.

Hrvatski izbornik od HNS-a navodno ima milijun eura godišnje, a već je odbijao i deseterostruko bogatije ponude koje su mu stizale iz Kine. Al-Ittihad je bogat klub i sigurno bi Daliću mogao ponuditi odlične uvjete. Prije Luisa Sierre na klupi je bio Slaven Bilić, no njegov mandat nije bio uspješan i brzo je dobio otkaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije