livaja ostaje na poljudu

Livajinoj supruzi stižu zahvale od navijača Hajduka: "Popravci, usisavanje, dućan. Što god vam treba"

12.06.2021.
u 20:57

Hajduk je danas objavio da je Marko Livaja potpisao novi ugovor te da će na Poljudu biti do 2024. godine.

Sjajni Livaja oduševio je Hajdukove navijače i sve pratitelje HNL-a odličnom polusezonom. Rođeni Splićanin je u 15 utakmica HNL-a upisao šest golova i sedam asistencija i bio je ključan u Hajdukovom ulasku u Europu.

Hajdukovi navijači označili su njegovu suprugu Iris Rajčić kao najzaslužniju za njegov ostanak, smatrajući da ga je ona nagovorila da ostanu u Splitu nakon rođenja drugog djeteta. Rajčić je nakon objave Livajina potpisa ugovora na Instagramu objavila fotografiju simpatične kćerke Elizabet u očevom dresu, a potom je u Storyju objavila urnebesnu zahvalu koju je dobila od jednog navijača, prenosi Index.

"Pozdrav Iris. Kad ti god bude tribalo ić u dućan slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći... Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja... Lijep pozdrav i svako dobro... ŠAMPIONI", napisao joj je navijač.

Dnevnik.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?