u varšavi

Legia slavila, Zrinjski se oprostio od Europe!

zrinjski
Stojan Lasić
19.07.2016.
u 22:47

Od Europe se oprostio i posljednji bh. predstavnik. Zrinjski je poražen na gostovanju u Varšavi s 2:0 od Legije pa se tako pridružio Slobodi, Širokom Brijegu i Radniku koji su Europu napustili još u prvim pretkolima Europske lige.

Prva utakmica u Mostaru je završila 1:1, a domaći su u Varšavi poveli u 28. minuti pogotkom s bijele točke. Strijelac je bio Nemanja Nikolić, prenosi Goal.com

Poljaci su nakon pogotka nastavili s boljom igrom na terenu, a Zrinjski je pokušao pred sam kraj prvog poluvremena izboriti jedanaesterac, ali sudac nije pokazao na bijelu točku nakon pada Mešanovića.

Najbolju priliku na utakmici igrači Zrinjskog su imali u 60. minuti igre. Peko je ubacio u kazneni prostor, Mešanović je pucao ali je Malarz uspio loptu izbaciti u korner.

Kažnjen je Zrinjski za taj promašaj samo dvije minute kasnije. Nikolić je postigao svoj drugi pogodak na utakmici, a treći u dva susreta ovih momčadi.

Legia sada čeka pobjednika susreta između Trencina i Olimpije .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije