MAJSTORSKI POTEZ

Legendarni napadač nahvalio Rakitića nakon sjajnog gola Realu

raklitic
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
24.04.2017.
u 16:17

- Ne podcjenjujte mozak. Rakitić je sve to vidio u glavi nekoliko trenutaka prije nego što je napravio. Dakle, natjerao ih je da pomisle da će pucati pa je prebacio loptu na lijevu nogu i na semaforu je 2:1

Nekadašnji napadač Barcelone, Arsenala i Juventusa Thierry Henry pohvalio je Ivana Rakitića koji je sinoć zabio Realu u pobjedi u El Clasicu (3:2).

- Uvijek na prvom mjestu morate koristiti mozak. Morate ih sve natjerati da pomisle kako ćete pucati desnom nogom. Točnije, onom koja vam je primarna. Morate biti svjesni i pribrani u takvoj utakmici i onda se prebaciti na slabiju nogu. Sada je sve na vama i vašoj kvaliteti jer ste se riješili obrane - rekao je Henry i dodao:

- Ne podcjenjujte mozak. Rakitić je sve to vidio u glavi nekoliko trenutaka prije nego što je napravio. Dakle, natjerao ih je da pomisle da će pucati pa je prebacio loptu na lijevu nogu i na semaforu je 2:1. Ponavljam, morate razmišljati i morate vidjeti takve stvari, pogotovo u utakmicama kao što je El Clasico.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije