premijer liga

Krupa prekoretom svladala Čelik, Radnik slavio kod Slobode

aadada
Foto: Goal.com
24.09.2016.
u 19:45

Odigrane su tri utakmice 10. kola Premijer lige. Radnik je na Tušnju svladao Slobodu 1:0, a odlučujući gol zabio je Martinović u 17. minuti kada je zaspala obrana Slobode, a Martinović lijevom nogom matirao Pirića. Imao je veliku priliku i Obradović u 58. minuti kada je puca s ruba šesnaesterca, no Pirić je odlično izvadio loptu ispod prečke. U 77. minuti vidjeli smo i najbolju šansu za Slobodu. Nakon centrašuta Krpić je sjajno skočio, ali lopta je ipak prohujala pored gola. samo minutu kasnie Obradović je imao veliku šansu kada je u padu pucao s desetak metara, ali Pirić je i to sjajno obranio. U 87. minuti crveni je karton dobio Kostić nakon jednog grubog starta, a rezultat se više nije mijenjao, prenosi Goal.com

Čelik je na domaćem terenu poražen 2:1 od Krupe. Poveli su domaćini u 21. minuti kada je Salčinović ubacio iz kornera, a nakon udarca glavom Markovića lopta je pogodila jednog igrača Krupe i završila u mreži. Krupa je nakon gola imala više od igre, ali bez pravih šansi do samog kraja prvog poluvremena kada je Kajkut, koji je zamijenio Koljića, poravnao na 1:1. Bivši napadač Čelika je snažno opalio s nekih 25 metara iz slobodnog udarca, a lopta se od prečke odbila u gol. U 47. minuti nakon kornera Jusić je pogodio stativu, a u 88. minuti za pobjedu na Bilinom Polju pogodio je Ljubenović. Nakon udarca Milutinovića Bukvić je obranio, ali lopta se odbila do Ljubenovića koji je s nekih sedam metara poslao loptu u mrežu. 

Vitez i Olimpic Sarajevo odigrali su bez golova. Vitez je na početku utakmice imao nešto više od igre, ali nije bilo golova. U nastavku smo gledali borbenu i izjendačenu utakmicu u kojoj je Olimpic bio nešto konkretniji, no najbolju priliku imao je ipak Vitez nakon prizemnog šuta Dedića, ali se dobro istakao Bandović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije