OPET JE ZABIO

Kramarić ušao u povijest: Nitko dosad nije zabijao ovoliko...

15.05.2021.
u 17:54

U 33. kolu Bundeslige Arminia je dočekala Hoffenheim, a gosti su poveli već u petoj minuti. Zabio je tko drugi, nego Andrej Kramarić!

Briljantni Hrvat povukao je kontranapad Hoffenheima, dodao loptu Adamyanu na nekih 30 metara od gola, a ovaj je nastavio trčati prema naprijed. Potom je na 13 metara od gola vratio Krami, golman je već izašao s vrata, a golgeter imao je lak posao.

Ipak, Arminia je izjednačila već u 23. minuti na 1-1, a s tim se rezultatom išlo i na poluvrijeme.

Ovo je Kramariću četvrto prvenstveno kolo zaredom da je zabio gol, s tim da je Gladbachu zabio dvaput, a prošlog je tjedna protiv Schalkea podijelio i dvije asistencije.

Hrvat je već nekoliko sezona stožerni igrač Hoffenheima, ali ove je sezone već lagano ušao u legendu. Ovaj gol je njegov čak 19. bundesligaški ove godine, a time je ušao u povijest kluba kao igrač Hoffenheimova s najviše bundesligaških golova u sezoni. 

S obzirom na to da ima još jedno kolo nakon ove utakmice, mogao bi Krama taj rekord i podebljati..

 

Hoffenheim je na sredini tablice te mu utakmica protiv Arminije nema veliki rezultatski značaj, ali domaćin se zato bori za opstanak, prenose 24sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije