ATP RIM

Kraj za Čilića, zaustavio ga Isner

19.05.2017.
u 15:56

Ovo je bio osmi međusobni susret između Čilića, osmog tenisača svijeta i Isnera, 24. na ATP ljestvici, i drugi poraz hrvatskog tenisača.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić završio je u danas nastup na teniskom ATP turniru u Rimu nakon što ga je sa 7:6(3), 2:6, 7:6(2) pobijedio Amerikanac John Isner poslije dva sata i 37 minuta igre.
 

U meču je Čilić je servirao osam aseva, a Isner 21, napravio je pet dvostrukih pogrešaka, a Amerikanac jednu. Čilić je suparniku dva puta uzeo servis, oba u drugom setu. 

U prvom, dosta izjednačenom setu, ni jedan tenisač nije gubio svoj servis, a Isner je bio bolji u tie breaku. Drugi set donosi sasvim drugačiju sliku.

Čilić je siguran, odmah na početku seta uzima servis Amerikancu i potvrđuje ga za 3:1. Hrvatski tenisač nakon toga opet oduzima servis suparniku za 5:2 i mirno privodi set kraju u svoju korist. U trećem setu Čilić i Isner opet nude izjednačenu igru, ni jedan tenisač ne gubi svoj servis i opet ga odlučuje tie break u kojem je bolji Amerikanac.

Ovo je bio osmi međusobni susret između Čilića, osmog tenisača svijeta i Isnera, 24. na ATP ljestvici, i drugi poraz hrvatskog tenisača. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije