Golman Zrinjskog

Kozić: Najslađe su pobjede minimalnim rezultatom

Dalibor Kozić
19.08.2016.
u 12:02

Ishod predstojećeg susreta Željezničara i Zrinjskog vjerojatno će dosta ovisiti i od raspoloženja golmana i jednog i drugog tima.  

Čuvar mreže aktualnog prvaka Dalibor Kozić spreman je za veliki derbi, a u kratkom razgovoru za sportsport.ba najavio je hrabru igru i na koncu povoljan ishod po Zrinjski. 

“Idemo pobijediti. Uvjeren sam da možemo iskoristiti trenutnu formu Željezničara koja nije za pohvaliti. Osim toga, oni imaju mnogo veći imperativ od nas, pa time i znatno veći pritisak što može itekako utjecati na konačan rezultat“, rekao je između ostalog Kozić, dodajući da očekuje i veliku podršku navijača koji planiraju putovanje iz Mostara u Sarajevo. 

Upitan s kojim bi rezultatom na kraju susreta bio zadovoljan, Kozić je odgovorio: “Samo pobjeda, nije važno kojim rezultatom, iako je najslađe kada se pobijedi s 1:0“, dodao je. 

Trener Zrinjskog Vinko Marinović na raspolaganju neće imati Ognjena Todorovića kojeg će vjerojatno i ovog puta zamijeniti Matej Sivrić. 

Vrijedno spomena je i da je nekoliko igrača iz drugog plana na sinoćnjem susretu u Međugorju skrenulo pažnju, pa nisu isključena ni određena osvježenja u timu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?