Kovačić o Livaji: Tužno je da pričamo o ovakvoj temi

Mateo Kovačić
Slavko Midzor/PIXSELL
07.06.2023.
u 18:57

Jedan od ključnih izabranika Zlatka Dalića Mateo Kovačić izašao je pred novinare na Rujevici. Jedan od stožernih igrača hrvatske nogometne reprezentacije bio je među prvima koji su intervenirali nakon ružnih povika prema Marku Livaji s tribina.

Podsjetimo, Livaja je odlučio napustiti redove vatrenih u dogovoru sa izbornikom Zlatkom Dalićem, a Kovačić je pred novinara komentirao i svoje viđenje o slučaju Hajdukovog kapetana.

- Tužno je da pričamo o ovakvoj temi, a čeka nas jaka utakmica s Nizozemskom. Situacija je bila dosta ružna, jako ružno vrijeđanje od strane navijača, moja reakcija je bila takva kakva je bila. Puno je djece bilo okolo. Postoje pravila ponašanja i za nas igrače i za navijače. Ne podržavam takve stvari i to je to što bih rekao na tu temu. Moramo biti fokusirani na našu utakmicu i dati sve od sebe da pokušamo ući u finale Lige nacija - rekao je Kovačić o suigrači Livaji.

- Takve stvari se ne smiju događati, reprezentacija treba biti iznad svega, ali kod nas se često događaju ovakve ružne stvari. Marko mi nije rekao da odlazi, bio je to šok za sve nas. No reprezentacija je uvijek uspješno izlazila iz takvih situacija i igrat ćemo srcem za Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije