DRAMA NAD DRAMAMA

KOVAČIĆ HEROJ, UNATOČ PORAZU! HRVATSKA OSTAJE U ELITI

Milan Sabic/PIXSELL
17.11.2020.
u 22:39

Viceprvak svijeta Hrvatska odigrala je atraktivnu utakmicu s aktualnim prvakom Europe i Lige nacija Portugalom, te je poražena rezultatom 2:3, ali je ostala u eliti Lige nacija, odnosno najjačoj A Ligi, s najboljim reprezentacijama Starog kontinenta.

Razlog tome je što je Hrvatska dala više golova od reprezentacije Švedske, te se kroz iglene uši provukla i ostala u Ligi nacija. Jer i Švedska je poražena od Francuske rezultatom 4:2, te je imala lošiji omjer postignutih i primljenih golova od Hrvatske.

Vrijedi istaknuti da je Portugal zabio gol nakon igranja rukom i da je sudac Michael Oliver imao loših odluka na štetu Hrvatske. Crveni karton dobio je Marko Rog, ali i to nije pokolebalo Hrvatsku koja je protiv jedne brze i jake ekipe i s igračem manje pružila izvrstan otpor. Šteta zbog nesretnog poraza, ali treba izvući pouke iz ove utakmice i imati fokus na igračima koji su večeras bili izvrsni poput Kovačića, Škorića i drugih heroja utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?