Igrači BHT Premijer lige

Kosorić i Tomić zahvalni na ukazanoj prilici

Tomislav Tomic
05.04.2016.
u 14:17

Drago mi je što sam dobio poziv i trudit ću se da se predstavim u što boljem svjetlu. Naša liga napreduje svake godine i tu je dosta igrača koji imaju kvalitet, rekao je Tomić

Nogometaši koji nastupaju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kandidati za ulazak u seniorsku reprezentaciju BiH, jutros su u Trening centru NS BiH u Zenici, pod nazorom stručnog tima reprezentacije BiH i izbornika Mehmeda Baždarevića, obavili prva testiranja.

Kapeten Željezničara Aleksandar Kosorić jedan je od igrača koji je dobio priliku da se predstavi stučnom timu A reprezentacije BiH. Kosorić je sretan što mu se ukazala prilika da dobije poziv u reprezentaciju.

- Ovo je sjajan potez izbornika i NSBiH. Odlična je stvar što i mi koji nastupamo u domaćem prvenstvu imamo priliku nametnuti se izborniku državnog tima. Na nama je da damo maksimum i da pokušamo pokazati da zaslužujemo poziv u reprezentaciju. Velika je ovo stvar za moju karijeru i presretan sam što sam tu, izjavio je Kosorić.

Zadovoljstvo zbog poziva nije krio ni Tomislav Tomić, vezni igrač mostarskog Zrinjskog.

- Drago mi je što sam dobio poziv i trudit ću se da se predstavim u što boljem svjetlu. Naša liga napreduje svake godine i tu je dosta igrača koji imaju kvalitet, te mogu dati doprinos našoj A reprezentaciji, rekao je Tomić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije