Ovo je nevjerojatno

Kloppov govor cenzuriran! 'Umorni smo, bolesni, a vas baš briga'

jurgen klopp
23.11.2020.
u 08:19

Jurgen Klopp je bez gotovo cijele obrane, kapetana i najboljeg strijelca ipak u derbiju devetog kola Premiershipa uspio uvjerljivo (3:0) pobijediti do tada vodeći Leicester. Usprkos trijumfu nad liderom, trener prvaka je razjaren, prenosi Index.hr.

Davanje izjava za nositelje TV prava iskoristio za napad na TV kuće

Nakon pobjede Jurgen Klopp je davanje izjava za nositelje televizijskih prava iskoristio za bijesni monolog usmjeren upravo protiv TV kuća. Menadžer Redsa ogorčen je što se njegovi, ali i nogometaši svih ostalih klubova, ubitačno troše ozljedama, umorom i bolestima u ionako pretrpanom rasporedu, koji je prošle i posebno ove sezone dodatno zgusnut zbog pandemije koronavirusa. 

Engleska i ostatak Europe nisu mogli čuti ni vidjeti Kloppov bijesni napad

Krivcima za to smatra televizijske kuće, koje inzistiraju da se igraju sve utakmice i natjecanja klubova i reprezentacija, kako bi im se isplatila skupo plaćena televizijska prava. Klopp se zato u izjavi za Sky obrušio na tu kuću i BT Sport. Njegov monolog koji slijedi gledatelji u Engleskoj i ostatku Europe nisu mogli vidjeti ni čuti. Svijet je za njih saznao zahvaljujući američkom NBC-u:

"Znam da vas u TV kućama nije briga za to, to i je problem"

"Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u euro-kupovima i za reprezentacije, a onda subotom i nedjeljom u podne u Premiershipu, nisam siguran da ćemo sezonu završiti s 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, to i je problem."

"Tko će ostati zdrav da igra za Englesku na Euru"

"Ne govorim ovo samo zbog nas, Liverpoola, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji idućeg ljeta predstavljaju ovu zemlju na Euru. Evo, čini se da je za vikend Saka ozlijedio koljeno na utakmici Premiershipa, nakon što je prije toga u samo tjedan dana igrao čak tri utakmice za Englesku."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije