EGIPĆANIN BRILJIRA

Klopp: Dijamant je krivac što Salah nije ranije eksplodirao

05.04.2018.
u 12:20

Egipćanin se početkom drugog poluvremena ozlijedio, u 52. minuti morao je napustiti igru, a tek treba vidjeti o koliko se ozbiljnoj ozljedi radi.

Liverpool je sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka s visokih 3:0 pregazio Manchester City na Anfieldu, a u prvom planu ponovno je bio fenomenalni Mohamed Salah koji je upisao asistenciju i postigao 38. gol sezone, piše Goal. 

Nažalost, Egipćanin se početkom drugog poluvremena ozlijedio, u 52. minuti morao je napustiti igru, a tek treba vidjeti o koliko se ozbiljnoj ozljedi radi. 

- Salah je rekao da se dobro osjeća, preostaje nam pričekati liječničke nalaze - rekao je Klopp nakon utakmice koji je zatim pokušao objasniti razloge eksplozije egipatskog napadača u dresu Liverpoola nakon što je ljetos došao iz Rome za 42 mil. eura:

- Pa on je bio vrlo dobar još u Romi, ali vjerojatno mu je nedostajala još jedna sezone da se pretvori u pravog golgetera. U Italiji je često ulazio u prilike, samo mu je nedostajalo efikasnosti. Okolnosti su sada drugačije, svi suigrači vjeruju u njega i dodaju mu loptu kada god mogu. U Romi je najveća razlika bila u tome što je ondje referentna točka bio Edin Džeko, pa je Salah bio u drugom planu.

Džeko i Salah zajedno su igrali u Romi od 2015. godine do odlaska Egipćanina 2017., a  u tom je periodu 'Bosanski dijamant' zabio 49 golova (od čega 39 prošle sezone), dok je Salah protivničku mrežu tresao ukupno 34 puta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije