Uoči utakmice

Klasnić: Džeko će presuditi Ircima

edin džeko
15.11.2015.
u 15:18

BiH ima kvalitetu zato i mislim da može izboriti EP, no potrebno je zajedništvo, rekao je Klasnić

Bosna i Hercegovina u Irsku je odnijela 1:1 remi iz Zenice, a pobjedu i plasman na Europsko prvenstvo u Francusku tražit će u uzvratu u ponedjeljak u Dublinu. Podršku i optimizam zmajevima dao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

"Nisam gledao utakmicu, ali zanimao me rezultat. Nije dobro kad se primi gol na domaćem terenu, ali ne treba biti negativan. Irski stil nije poput engleskog, isključivo su defenzivni, ali i iskustva kažem da su veliki borci", rekao je Klasnić za sportsport.ba te poručio:

"Ircima će presuditi Džeko. Poznajem njega, Spahić i još nekoliko igrača. BiH ima kvalitetu zato i mislim da može izboriti Europsko prvenstvo, no potrebno je zajedništvo", istaknuo je Klasnić. 

Inače, uzvrat će suditi Nizozemac Björn Kuipers (42). Dijelio je pravdu u finalu prošlosezonske Lige prvaka. BiH je sudio u pobjedi protiv Grčke, dok ga Irci ne pamte po dobrom - imaju po remi i poraz.

"Sretan sam zbog gola u Zenici, iskoristio sam pogreške njihovih igrača. Šteta što smo primili taj gol, ali i ovo je odličan rezultat", rekao je Brady. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije