travnik

Kiseljak opet domaćin turnira koji se boduje za ATP ljestvicu

tenis
18.05.2016.
u 11:00

- Tradicija održavanja teniskog turnira u mjestu Gromiljak u općini Kiseljak duga je 17 godina i ove godine se nastavlja. Turnir koji se posljednjih sedam godina igra pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije, ITF-a, i boduje za ATP ljestvicu, okupit će mladu tenisku, zapravo svjetsku elitu u Kiseljaku, kazao nam je Robert Biletić, direktor Teniskog kluba Elliptic koji je organizator turnira.

Biletić nam je potvrdio i kako su u tijeku posljednje pripreme za ovaj sportski spektakl koji počinje u petak, 20. svibnja. Službena natjecanja održavaju se od 21. do 29. svibnja. Događaj je ovo koji na najbolji mogući način promovira tenis kao sport, ali i općinu Kiseljak ne samo u sportskom, već i turističkom i svakom drugom smislu.

Turnir svih ovih godina prati i Općina Kiseljak, koja je i ove godine suorganizator i pokrovitelj, dok je glavni pokrovitelj tvrtka Sarajevski kiseljak. Nagradni fond natjecanja iznosi 10.000 dolara, a pored mnogobrojnih sponzora i prijatelja projekta, podržali su ga i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara te Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Srednjobosanske županije.

Lista prijavljenih tenisača može se pogledati na službenoj stranici ITF-a, a više informacija o turniru, ali i samom Teniskom klubu Elliptic dostupno je na internet i službenoj Facebook stranici (www.tkelliptic.com).•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije