Načelnik Mladen Mišurić Ramljak

Kiseljak nikad nije podbacio kao dobar domaćin, neće ni ovaj put

19.04.2018.
u 09:00

Kiseljak je spreman ponovno biti dobar domaćin jednom nogometnom spektaklu, susretu Humanih zvijezda Hrvatske i momčadi Udruge PRONT, koji će se odigrati u petak 20. travnja na Stadionu hrvatskih branitelja.

Dobri domaćini

Općina Kiseljak uz Udrugu PRONT iz Novog Travnika organizator je ovog humanitarnog susreta.

- Kiseljak kao domaćin nikad nije podbacio, a vjerujem kako neće ni ovaj put. Pogotovo jer smo svi okupljeni oko jedne plemenite ideje, izgradnje Centra za edukaciju u kojemu će biti smješteni i korisnici Centra za edukaciju i rehabilitaciju Duga, djeca i mladi koji se bore s poteškoćama u učenju. S boljim uvjetima rada koje će dobiti, ja vjerujem i nadam se do kraja godine, olakšat ćemo djeci, ali njihovim roditeljima kao i zaposlenima, njihovu borbu da unatoč poteškoćama svladaju sve prepreke u učenju i svakodnevnom životu. Pozivam sve Kiseljačane, a potom i žitelje nama susjednih i drugih srednjobosanskih općina, da uživaju u spektaklu i podrže jednu plemenitu akciju. Mjesta ima dovoljno za sve, a u prodaji je oko četiri tisuće ulaznica - kazao je načelnik Kiseljaka Mladen Mišurić Ramljak. Organizatori utakmice vrše zadnje pripreme pred utakmicu u petak. Stižu potvrde igrača koji će nastupiti za obje momčadi. Zadnji susret na kojemu su Humane zvijezde sudjelovale u BiH bio je onaj za izgradnju zgrade Dompesa u Mostaru. Tada je na stadionu HŠK Zrinjski zabilježen odličan odziv publike.

Poznata imena

Inače, za ekipu Humanih zvijezda Hrvatske nastupit će proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske: Dario Šimić, Goran Vlaović, Dražen Ladić, Kruno Jurčić, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Špehar, Marko Babić, Petar Krpan, Darko Čordaš, Mate Bulić, Slaven Knezović, Mario Jozić, Silvijo Marić, Tomislav Šokota, Tomislav Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Branko Stupar, Damir Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Slavko Goluža, Zlatko Mateša, Dubravko Šimenc te još mnogo drugih poznatih i uglednih osoba iz Hrvatske. Izbornici ekipe PRONT bit će Jozo Pavković i Ivica Džambas, dok će Humane zvijezde predvoditi izbornik reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić uz asistenciju Branka Tušeka.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije