DRUGI TJEDAN

Kinezi za C. Ronalda nude 200 milijuna eura. A kakva bi mu tek plaća bila!

09.06.2017.
u 08:43

Teško je i zamisliti kakav bi status u Kini imao najbolji nogometaš svijet tamo koji bi godišnje zarađivao 120 milijuna eura! Kinezi nude čak pet puta veću plaću nod one koju Portugalac trenutačno ima u Realu

Predstavnici jednog kineskog kluba sljedeći tjedan dolaze u Madrid. Cilj im neće biti turističko razgledavanje španjolske prijestolnice već dolaze na pregovore s Realom oko Cristiana Ronalda.
Naime, predstavnici kluba žele u Kinu dovesti portugalsku zvijezdu i spremni su kraljevskom klubu platiti 200 milijuna eura odštete, otkriva sportski dnevnik As.
Teško je i zamisliti kakav bi status u Kini imao najbolji nogometaš svijet  tamo koji bi godišnje zarađivao 120 milijuna eura! Kinezi nude čak pet puta veću plaću nod one koju Portugalac trenutačno ima u Realu. Prije dva dana portugalska A Bola otkrila je kako tri europska i jedan kineski klub za Cristiana Ronalda spremaju ponude od 180 milijuna eura. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije