Hajduk protiv Rijeke

Kek: Sušić je igrač koji kvalitetama drži Hajduk

tino sven susic
22.04.2016.
u 20:18

"On je jedan od važnih kamenčića u mozaiku koji su složili u Hajduku i sigurno je igrač koji svojim kvalitetama drži sve to skupa", rekao je Kek za Sušića

Hajduk na pobjedu protiv Rijeke čeka od ožujka 2012. godine kada su na Kantridi slavili s uvjerljivih 3:0. Odigrale su nakon toga ove dvije momčad 14 međusobnih utakmica u HNL-u, a uz osam pobjeda Rijeke, šest je utakmica završilo bez pobjednika, piše Goal.

"Jadranski derbiji uvijek su izazovni. Čeka nas ekipa puna optimizma. Za mene je uvijek veliki motiv igrati na Poljudu. Jadranski derbi sam po sebi je možda najvažnija utakmica za ljude iz ovog kraja. Velika je želja da nastavimo pozitivan niz protiv Hajduka. Poljud je uvijek  izazov i teren koji te mora povući", rekao je trener Rijeke Matjaž Kek koji ne može računati na Mateija, Roshija i Brezovca.

Iako Hajduk nije primio sedam utakmica gol, Rijeka želi nastavak niza.

"I jedna i druga momčad imaju kvalitetnih pojedinaca koji mogu odlučiti utakmicu. Mi jesmo pobijedili zadnji puta u jednoj sjajnoj utakmici na Poljudu, ali rekao sam te serije nekad znaju biti velika psihološka prednost, nekad ne."

Prokomentirao je Kek i prvu violinu bijelih Tina Svena Sušića.

"On je jedan od važnih kamenčića u mozaiku koji su složili u Hajduku i sigurno je igrač koji svojim kvalitetama drži sve to skupa."

Branič Marko Lešković je istaknuo...

"Svi znamo što nam znači ova utakmica. Bit će pun stadion, odličan teren, dobar ambijent, puno naših navijača i sigurno da bi bilo super da ponovimo prošlu utakmicu iz Splita i vratimo se s sva tri boda."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije