dolaze nove generacije

Kapetan komentirao hoće li se oprostiti od reprezentacije

24.01.2018.
u 23:13

Veteran Igor Vori s 37 godina pomogao je hrvatskoj reprezentaciji i odigrao Europsko prvenstvo. Večeras smo izgubili od Francuske i tako ostali bez borbe za medalju pa je li mu ovo bilo posljednje natjecanje s kaubojima?

- Dobro pitanje. Teško da ću nastaviti igrati. Sad možda nije trenutak za razmišljati o tome, imat ćemo vremena - rekao je Vori koji je u izostanku Duvnjaka hrvatski kapetan.

Zatim se osvrnuo na utakmicu.

- U prvom poluvremenu imali smo previše tehničkih grašaka. U nastavku smo došli na jedan razlike i nismo uspjeli, ali sam ponosan. Nije bilo lagano igrati i trenirati zbog velikog pritiska. Ovo je najgore moguće, ali moramo izvući nešto pozitivno, a to je naše jedinstvo. Dolaze i nove generacije - rekao je Vori.

Slijedi nam utakmica s Češkom u petak i borba za peto mjesto.

- Trebamo odigrati još tu utakmicu i ako ikako možemo se složiti u glavi i oprostiti pobjedom. Teško je, jako teško, ali treba gledati pozitivno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?