CIRKUS

Kaotične scene u BiH: Dva igrača došla su na tribinu kako bi se potukli s navijačima

Screenshot/Klix
16.04.2023.
u 10:28

Nevjerojatan događaj na terenu, nakon tučnjave na travnjaku, igrači su se krenuli obračunavati s gledateljima

Jučer su igrane utakmice 24. kola m:tel Prve lige RS, a nevjerojatne scene su viđene u Modriči gdje je istoimena domaća ekipa poražena od Laktaša 3:2. Rezultatska događanja ostala su u sjeni tučnjave igrača dvije momčadi u završnici prvog poluvremena, a incidenti su nastavljeni na tribinama, pišu bh. mediji.

Nakon što glavni sudac Miroslav Bjelica iz Trnova nije dosudio prekršaj za domaće nakon jednog starta gostiju, uslijedio je kaos na terenu.

Na kraju su pokazana četiri crvena kartona – tri za domaće i jedan za goste. U domaćem taboru isključeni su službeni predstavnik i rezervni golman Nenad Lazareski i Marko Đurić, te Stefan Pljevaljčić, dok je na drugoj strani ranije na tuširanje morao igrač Nikola Babić, koji je nešto ranije postigao izjednačujući pogodak.

Neredi s terena prenijeli su se i na tribine gdje su bili gostujući navijači, a među njih su došli i isključeni igrači Modriče, te nekolicina navijača domaće ekipe.  

Uslijedilo je koškanje koje je zabilježeno kamerom, a golman Alfa Modriče Marko Đurić na Facebooku je objasnio što se dogodilo prema njegovom viđenju događaja.

- Kao akter današnjeg događaja imam potrebu da se obratim ukratko. Kao prvo, do današnjeg kaosa i sukoba je došlo kada je gostujući kapetan poslije sučevog zvižduka našeg igrača udario i vrijeđao ga.  Poslije toga je nastao kaos i tučnjava, gdje smo moj suigrač i ja dobili crvene kartone, gdje su se čarke trebala stišati, po izlasku sa terena gostujući navijači nam psuju mrtve majke u našem gradu. Kao djeci ovog kluba i grada naša reakcija poslije nije korektna, ali poslije krađe i svega emocije su bile prisutne. Pritom, dva nedosuđena penala i monstruozno suđenje dosta su utjecale na sve ovo danas, a Boga ima. Taj što je snimao ovo nadam se da je pogledao današnju utakmicu i čuo najprljavije psovke koje su nam bile izrečene tijekom našeg izlaska sa terena - napisao je Marko Đurić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije