VEZNJAK REALA

Kamere snimile Luku Modrića, jeste li ga ikad vidjeli u ovakvom izdanju?

REUTERS
21.03.2022.
u 18:18

Luka je bio jedan od najlošijih igrača na terenu i izgledao je iznimno zabrinuto

Nogometaši Barcelone ostvarili su jednu od najuvjerljivijih pobjeda nakon što su sinoć 249. španjolskom El Clasicu svladavši Real Madrid na njegovom Santiago Bernabeuu s 4:0. Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije, baš kao ni cijele Ancelottijeve momčadi.

U 63. minuti zaradio je i žuti karton zbog zakašnjelog starta. Modrić je sinoć igrao na poziciji lažne devetke što se pokazao kao loš potez trenera Reala Carla Ancelottija. Luka je bio jedan od najlošijih igrača na terenu. 

Čini se da je i Modrić bio svjestan toga budući da je izgledao iznimno zabrinuto kada ga je režiser prijenosa zumirao na pri kraju utakmice. Luka se rijetko viđa u takvom izdanju...

Španjolski As piše da se Modrić nakon susreta ispričao navijačima. Španjolski dnevnik navodi da su s terena oprost osim Modrića tražili još David Alaba, Thibaut Courtois, Eder Militao i Federico Valverde.

– Rezultat i cijela izvedba nisu bili dobri. Napatili smo se, probali smo krenuti s visokim presingom, ali Barcelona je pronalazila prostor, kontrolirala posjed i bila je ovo vrlo teška noć za nas. Ne mislim da je tu pošlo po krivu, mogli smo bolje držati loptu u posjedu i s Modrićem na toj poziciji (lažne devetke op. a.). Problem je što nismo uspijevali vratiti loptu kako smo htjeli, a kada smo primili gol, postalo je još i teže. Bila je to loša noć i ništa više – rekao je Ancelotti nakon susreta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije