prestižna nagrada

Kakvo priznanje! Luka Modrić proglašen je najboljim veznjakom Europe!

Luka Modrić
Guliver Image/Getty Images
24.08.2017.
u 19:22

Gianlugi Buffon iz Juventusa proglašen je najboljim golmanom, Lukin prijatelj Sergio Ramos najbolji branič, a Ronaldo najbolji napadač.

Luka Modrić dobio je još jedno ogromno priznanje u svojoj prebogatoj karijeri. Naime, na velikoj svečanosti u Monte Carlu izabran je za najboljeg veznjaka Europe! 

Hrvatski čarobnjak nagradu je osvojio u konkurenciji klupskih kolega Casemira i Tonija Kroosa. Podsjetimo, Real je ove sezone osvojio naslov u Ligi prvaka, a Luka se istaknuo sjajnim predstavama, što mu je omogućilo dobivanje ove prestižne nagrade. 

- Presretan sam zbog ovoga. Bilo je dobrih utakmica, posebno smo bili dobri u finalu. Sjećam se da nam je dodatni motiv bilo to što smo mogli postati prva momčad koja je obranila naslov u Ligi prvaka. U drugom dijelu finala bili smo sjajni, Juventus nije imao nikakve šanse. ovo mi puno znači, rekao je Modrić i dobio zasluženi pljesak nogometnih ikoni i legendi koje su bile prisutne u dvorani.

Gianlugi Buffon iz Juventusa proglašen je najboljim golmanom, Lukin prijatelj Sergio Ramos najbolji branič, a Ronaldo najbolji napadač. Nominirane je izabrao žiri sastavljen od 32 trenera koji su sudjelovali prošle godine u Ligi prvaka, zajedno s 55 novinara koje je odabrala European Sports Media (ESM) group.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije