NAKON SVEGA

Kakva nepravda prema Mariju Mandžukiću, pogledajte što mu je Juventus napravio

Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
18.10.2019.
u 16:30

Pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima.

Mario Mandžukić već je mjesecima u potrazi za novim klubom. U Juventusu nije ni u drugom, već u trećem planu kod trenera Maurizija Sarrija te je ove sezone u pozicija gledatelja s tribina. 

No, trener Maurizio Sarri sada je otkrio da bivši hrvatski reprezentativac uopće ne trenira s momčadi.

- U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, ja sam otvoren za sve kombinacije - rekao je Sarri.

I zaista, pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima. Ostalo je nejasno zašto mu Juventus to radi jer obično i oni igrači koji ne dobivaju minutažu treniraju s prvom momčadi.

Prijelazni rokovi su završili pa Mandžo sada ne može ostvariti transfer nego treba čekati zimu. Bio je blizu prelaska u Katar, ali se to izjavilo. Sada engleski mediji navode da bi ga na zimu mogao dovesti Manchester United.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije