posjet dubrovniku

Kakav tretman! Ovo su u Hrvatskoj doživjeli samo Ronaldo i papa

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
22.04.2019.
u 09:32

Nogometaša i Georginu dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, a tu je čast doživio još samo papa Ivan Pavao II.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez odlučili su Uskrs provesti u Hrvatskoj.  

Portugalac je u subotu sa svojim Juventusom proslavio naslov prvaka Italije, a zatim je privatnim zrakoplovom sletio u dubrovačku zračnu luku.

Ronaldo je zvijezda u svjetskim okvirima pa je u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu ni najveći državnici svijeta. Naime, nogometaša i Georginu dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, a tu je čast doživio još samo papa Ivan Pavao II. 

Dubrovački vjesnik napominje da je Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles.

Ronaldo je uskrsno prijepodne proveo na obližnjem otoku Lopudu, a po povratku u Dubrovnik je uz pratnju povećeg broja zaštitara otišao u restoran 360 koji odnedavno ima jednu Michelinovu zvjezdicu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije